Papillon Hotels

X
Gönüllü olmak istiyorum! Lütfen aşağıdaki formu doldurun, sizinle temasa geçelim.
GÖNÜLLÜ OLMAK İÇİN TIKLAYIN
MİMAR SİNAN KİMDİR?

NASIL YAPIYORUZ

Gerçek yardım için, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz...

Bağışların hedefine ulaşması, "gerçek" ihtiyaç sahiplerine ve her türlü koşulda ulaştırılması için MİKEV'de yardıma muhtaç kişiler dikkatle ve en doğru şekilde saptanıyor, yardımların öncelik sırası sürekli güncelleniyor.

Yardımların dağıtılması süreci, gerekli tespitlerin yapılmasının ardından Vakfa başvuruda bulunan ailelerin ihtiyaç sahibi olduğuna kanaat getirilmesi ile başlıyor. Daha sonra Vakfın yakınlarında ikamet eden aileler, MİKEV tarafından temin edilen 3'lü sefer taslarıyla yemeklerini kendileri gelerek aşevinden alıyor; yaşlı, engelli, uzak bir bölgede ikamet eden veya aşevine gelemeyen ailelerin evlerine yemek ve ekmek yardımları günlük olarak evlerine teslim ediliyor. İhtiyaç sahibi kişiler kanser ya da bulaşıcı hastalığa yakalanmış olsalar da, vakıf aracının ulaşamadığı yerlerde yaşasalar da, gıda yardımları mutlaka ulaştırılıyor.

Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmek adına her türlü bağışı kabul ediliyor. Bağış sisteminde parasal yardımın yanı sıra 2. el eşya, kıyafet, kurban, adak, gıda gibi yardımları da kapsıyor ve yapılacak her türlü yardım, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
HESAP NUMARALARI
Bağış yapabileceğiniz banka hesap numaralarımız